На каких сайтах можно посмотреть качественного репетитора?
Репетитор
Сообщений 1 страница 10 из 10
Поделиться22021-09-05 11:30:30
Как раз недавно вот искала профи в этом вопросе, настоящего профи нашла тут https://spb.repetit.ru/ репетитор помог дочери подтянуть предмет, разобраться в темах, а главное полюбить его
Поделиться32021-09-25 17:17:23
На каких сайтах можно посмотреть качественного репетитора?
Я сейчас тоже ищу такого. Нам для дочки нужен толковый репетитор по обществознанию
Поделиться42021-09-26 12:54:10
Я сейчас тоже ищу такого. Нам для дочки нужен толковый репетитор по обществознанию
Не думаю, что такого человека будет сложно найти у нас в столице. Многие преподаватели в не рабочее время подрабатывают репетиторами. Репетитор по обществознанию https://youhelp.ru/history-tutor/ тоже есть и не один, сами можете в этом убедится. Расценки сейчас вроде бы как у всех приблизительно одинаковые, так что вы наверняка в недалёком будущем определитесь)))
Поделиться52022-01-05 13:26:30
Я тоже сейчас своему ищу, но мы много занимаемся он-лайн
Поделиться62022-01-05 15:18:14
А вам по какой дисциплине репетитор нужен? Мы сейчас подтягиваем русский язык, нам репетитор сама дала ссылку на сайт, на котором можно подготовиться к сочинению или эссе. У меня у ребенка проблема с повторами в предложении, ну знаете, когда, например, рядом "золотой закат" с "золотым солнцем" - это я образно. Так на этом сайте можно легко подобрать синоним Нам при поступлении русский нужен, а тут помощь он-лайн. Это очень здорово.
Поделиться72023-04-07 10:11:51
Підготовка до ЗНО може бути дуже важкою, тому багато студентів беруть участь у курсах підготовки або використовують додаткові навчальні матеріали. Для підготовки до ЗНО корисно використовувати підручники, тести та практичні завдання, а також брати участь у тренувальних тестуваннях. Найкращі репетитори на сайті «Легко в учебе» https://legko-v-uchebe.com/articles/rep … logiyi-zno
Поделиться82023-04-07 10:13:57
Репетитор - це особа, яка надає додаткові заняття з певного предмета чи дисципліни з метою поліпшення знань та навичок учнів. Репетитор може бути професійним викладачем, студентом або кваліфікованою людиною, яка володіє достатнім рівнем знань та досвідом у певній галузі. Найкращі репетитори на сайті «Помощь студенту» https://only-student.com/articles/repet … himiyi-zno
Поделиться92023-08-26 09:38:13
Знайти підходящого репетитора для індивідуальних уроків може бути завданням, що вимагає певної підготовки та обдумування. Ось кілька кроків, які вам можуть допомогти знайти ідеального репетитора:
Визначте, для якого предмету чи навички ви шукаєте репетитора. Це може бути академічний предмет, мова, музика, розвиток навичок тощо.
Складіть список критеріїв, які вам важливі у репетиторі: рівень кваліфікації, досвід роботи, розташування, розклад, ціна тощо.Приділіть увагу профілям репетиторів. Оцініть їхні кваліфікації, досвід, відгуки від інших учнів, методи навчання та вартість послуг.
Попросіть своїх друзів, знайомих або співробітників порекомендувати репетитора, якого вони вже використовували. Найкращі репетитори на сайті legko-v-uchebe Репетитор Миколаїв
Поделиться102023-08-26 09:41:51
Деякі репетитори пропонують перший урок безкоштовно або за символічну плату. Ви можете скористатися цією можливістю, щоб оцінити, як вам вдалося спілкуватися з репетитором та як він веде уроки.
Після того як ви переглянули декілька варіантів репетиторів, порівняйте їх за важливими для вас критеріями та оберіть найбільш підходящого.
Після вибору репетитора встановіть з ним розклад уроків та почніть навчання.
Обговоріть з репетитором ваши навчальні цілі та очікування, щоб вони могли відповідно налаштувати план навчання.
Пам'ятайте, що вибір репетитора залежить від ваших особистих потреб і вимог. Важливо знайти такого, з ким вам буде комфортно спілкуватися та навчатися. Найкращі репетитори на сайті only-student Репетитор Запоріжжя