моё приветствие всем участникам форума, на днях решил снять шлюxу в интернете раздобыл номер, позвонил, милый голос девушки на том конце провода попросил предоплату в замен на адрес нашей встречи, я перевёл предоплату, после чего номер абонента был недоступен, я понял что попал на аферистку. У кого есть номерок проверенной путaны? Чтоб без предоплаты, без обмана
девушки легкого поведения
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22024-07-15 14:57:48
Привіт! Схоже, ви потрапили на шахраїв. Замість того, щоб так ризикувати, я можу порекомендувати вам більш безпечний та надійний варіант – купити мастурбатор. Особисто я мала позитивний досвід з інтернет-магазином INSIDE, де продають інтимні товари для дорослих. Цей магазин пропонує в великому асортименті мастурбатори для чоловіків https://insideshop.com.ua/shop/seks-igr … turbatori/, які забезпечать високий рівень задоволення і безпеки. Крім того, всі товари сертифіковані, що гарантує їхню якість. Вам варто розглянути такий варіант, оскільки магазин також забезпечує швидку і дискретну доставку, що важливо для конфіденційності. На мій погляд, це найкращий спосіб уникнути ризикованих ситуацій і отримати бажане задоволення.
Отредактировано Margarita36 (2024-07-15 14:59:13)
Поделиться32024-07-31 14:17:34
Рекомендую попробовать проcтитутки Москвы с реальными фото! Мир эротики, cекса и наслаждения. Досуг, который полон приятными неожиданностями!